Een misleidende titel, het zijn tenslotte nog geen boeken, slechts verhalen. De hele opzet van deze site is om een uitgever te vinden die er brood in ziet wat van mij uit te geven. De uitgeverswereld is niet makkelijk, van de honderden, zelfs duizenden manuscripten wordt er sporadisch wat uitgegeven. Een nieuweling moet zich eerst bewijzen door een geweldig werk in te leveren, dat ook nog eens een grote doelgroep aanspreekt. Zo zijn er nog een aantal factoren die behoorlijk meespelen bij de beslissing of een verhaal commercieel gezien aantrekkelijk is om uit te geven.

In april 2017 begon ik met het verhaal Parijs, Nice, wraak. het was mijn eerste lange verhaal en ik had het binnen vier maanden af. Als je hierboven op het tabje klikt kan je daar een stukje van lezen. Nadat het af was heb ik nog meer tijd besteed aan het herschrijven en corrigeren voordat ik een versie naar een uitgever durfde te sturen.

Het schrijven liet me niet meer los en voordat ik goed en wel klaar was met mijn eerste verhaal was ik alweer begonnen met het tweede: gedwongen keuzes. Een verhaal over een man die met zijn gezin zijn criminele verleden probeert te ontvluchten. Ook van dit verhaal staat er een stuk onder het tabje hierboven.

Parijs Mice Wraak is nu bijna te koop, Gedwongen keuzes moet nog even wachten.Veel leesplezier en laat vooral weten wat je er van vond.

Parijs, Nice, wraak

Gedwongen keuzes