De spannende nieuwe thriller van Jacques Povée


Een jonge vrouw raakt tijdens haar vakantie betrokken bij een aanslag op Engelse militairen in het Frankrijk van de jaren negentig. In een wereld van terreur en geheime diensten komt ze steeds dichter bij haar doel: gerechtigheid voor wat haar aangedaan is. Zal ze zichzelf kwijtraken in haar zoektocht of er uitkomen als een beter mens?
De spannende debuut-thriller van Jacques Povée, over liefde en terrorisme, verlies, vriendschap en... wraak. Dit alles tegen een decor van het Frankrijk van de jaren negentig. Telefooncellen, boodschappen doorgeven aan de hotelbalie en vooral de anonimiteit, de mogelijkheid om soms even helemaal te verdwijnen van de radar. De hoofdpersoon Eva Dubois neemt je mee van het koele noorden naar het zinderende zuiden, in een race tegen de klok om de man te pakken te krijgen die haar naar een wereld van aanslagen en terrorisme haalde.
Jacques Povée, geboren te Gouda, scheef korte verhalen en werkte mee aan diverse boeken als fotograaf. Door dit werk was hij vaak in Frankrijk te vinden, wat de beschrijvingen van de situaties in het boek een filmische meerwaarde meegeven.

Verkrijgbaar in de betere boekenzaak en de bekende online winkels.

EBOOK kopen

 

PAPERBACK kopen